Усе найкраще в Мальті

calendar 15.06.2018
views 706 переглядів

Мальта - захоплююча країна з багатою історією, культурою і мистецтвом, на сьогоднішній день є популярним місцем відпочинку в Європі. Згідно з рейтингом Lonely Planet, опублікованому в новому огляді «Кращі подорожі-2018», Мальта увійшла в першу десятку. Ваша відпустка на Мальті може стати незабутньою, кожен мандрівник знайде для себе щось особливе.

На Мальту їдуть не тільки за теплим морем і сонцем. Мальта постійно приваблює мільйони туристів своєю багатою культурною спадщиною. Мальтійська культура - це унікальне поєднання традицій, яке Ви навряд чи зустрінете де-небудь ще. Відвідування музеїв, виставок і храмів - відмінний початок знайомства з культурою Мальти; але найцікавіше в подорожах - це знайомство з "живими" традиціями, які оточують Вас.

Прогуляйтеся по вузеньких вуличках Мдіни, приєднаєтеся до ходи оркестру на сільському святі - фесті - разом з місцевими жителями, послухайте концерт талановитих музикантів - сучасну музику або пісні традиційного стилю ана (l-għana), або ж просто проведіть пару годин в вуличному кафе в Валлетті , спостерігаючи за людьми. Кожна хвилина, проведена тут, дає дивовижну можливість розширити Ваші культурні горизонти.

Пляжі на Мальті - це не просто місце для купання, це спосіб життя. На Мальтійських островах розташовані одні з найчистіших і наймальовничіших пляжів Європи, шести з них присвоєно Блакитний Прапор.        

Мальта пропонує розваги на будь-який смак: від джазових клубів в центрі Пачевілля до віддалених диско-клубів. Середземноморські ночі дуже теплі, що може бути краще вечірки під відкритим небом!

Air Malta відновлює прямі рейси з Мальти в Київ (Бориспіль). Чим так приваблива ця країна, дізнайтеся в статті!

Придбати квитки онлайн Ви можете в розділі авіаквитки.