Від Зоряних війн до Гри престолів: Севілья

calendar 22.06.2018
views 1003 переглядів

Зовнішня студія
Прогулюючись по Севільї, ви іноді відчуваєте себе на відкритій студії. Місто має в середньому 300 сонячних днів в році, забезпечує природне світло, про який міг мріяти будь-який режисер, і пропонує захоплюючі місця, багато з яких до цих пір не знайдені.

Уява, яка була побудована завдяки кіно і телебачення, містить безліч зображень Севільї. Фактично, багато людей у ​​всьому світі вже «відвідали» Севілью і не знають про це.

Це робить ваш візит в Севілью ще більш вражаючим. Де я раніше бачив цей пам'ятник? Місце, про яке я мріяв, існує!

Севілья увічнена
Протягом багатьох років Севілья була сценою фільмів і серіалів. У місті знімалося безліч національних постановок, таких як «Ніхто не знає нікого», «Група 7» і «Кармен», а також всесвітньо відомих творів, таких як «Лоуренс Аравійський», «Царство Небесне», «Диктатор» і «Лицар і день».

Набу і Дорн
Але, можливо, найяскравішими зірками в кінематографічній Севільї є «Палац Королівства Набу», від «Зоряних воєн» і «Палац Королівства Дорн», від «Ігри престолів», або по-іншому: «Плаза Іспанія» і «Королівський» Севільський Алькасар .

Відчуйте себе майстром-джедаєм або королевою Амідалою, що проходить через напівкруглу галерею площі Іспанії, споглядаючи Алькасарскі сади, коли Кхалесі захоплювався водними садами... У Севільї ви можете відчути подорож в кіно.