П'ять місць у Відні, які треба відвідати

calendar 10.08.2018
views 1470 переглядів
Палац Шенбрунн
Віденська резиденція австрійських імператорів, на території якої є величезний парк з пишною рослинністю, ідеально підстриженими кущами, красивою архітектурою і фонтанами. Також на території палацового комплексу знаходиться один з найстаріших зоопарків Європи, де живуть такі рідкісні тварини, як панда і коала. Вхід в парк безкоштовний, а вхід в приміщення резиденції - платний (від 10 євро).



Собор Святого Стефана

Собор знаходиться в історичній частині Відня, він є символом міста. Його побудували в XIII - XIV століттях, коли Австрією правила династія Габсбургів. Собор вражає своєю масштабністю і могутністю. Він прекрасний як зовні, так і всередині. До речі, ви можете піднятися на оглядовий майданчик собору, звідки вам відкриється чудовий вид на австрійську столицю.



Ратушна площа

Перед ратушею є парк, в якому часто проводяться різні концерти. Напередодні різдвяно-новорічних свят Ратушна площа стає особливо прекрасною. Стежки парку перетворюються на ковзанки. У Ратуші розташовуються торгові намети, в яких можна придбати ялинкові прикраси, подаруночки для близьких або пригостити себе віденським фаст-фудом і зігрітися гарячим глінтвейном.



Віденська опера

Найбільший оперний театр Австрії. Саме тут проходить всесвітньо відомий Віденський бал. В опері завжди аншлаг, тому квитки на виставу треба купувати заздалегідь. Вартість сидячих місць від 10 євро і більше. Квитки можна купити на офіційному сайті опери: https: //www.culturall.com/tic ... / isto / performance_schedule.mc ... Якщо ви не фанат опери, то можете взяти оглядову екскурсію по театру, вартість якої орієнтовно 4 євро.



Будинок Хундертвассера

Це один з житлових будинків Відня, який виділяється на тлі помпезних і величних будівель столиці. Він побудований за проектом австрійського художника Фриденсрайха Хундертвассера і став одним з туристичних місць Відня. А ще, під будинком знаходиться невелика, але затишна кав'ярня, в якій ви можете замовити віденську каву й традиційний австрійський десерт торт "Захер".


Ознайомтеся з турами в Австрію, перейшовши за посиланням: Нажать!

*дякуємо за статтю від наших партнерів компанії Феєрія