Садиба “У Мар’яни та Назара” - вишуканий відпочинок у Карпатах

calendar 14.04.2020
views 1358 переглядів

Туристичне агентство Оптима Тур пропонує вам відпочинок на лоні екологічно чистої природи посеред Карпат у вишуканій та затишній садибі “У Мар’яни та Назара”.

Відпочивати у Карпатах із задоволенням можна круглий рік, особливо якщо якість послуг на такому високому рівні, як у садибі “У Мар’яни та Назара”, що розташувалася у містечку Яремче, загубленому у самому серці гір, недалеко від найвищої точки – Говерли та відомого гірськолижного курорту Буковель. Тут навколо недоторкана мальовнича природа:  смерекові ліси, вершини, водоспади та просто кришталево чисте повітря, а саме містечко наповнене яскравими барвами  гуцульського колориту.



ПРО САДИБУ “У МАР’ЯНИ ТА НАЗАРА”


Садиба “У Мар’яни та Назара” – це комплекс, який складається з сучасного і водночас самобутнього та затишного готелю в Яремче, у якому 20 номерів та усамітненого котеджу в Карпатських горах на чотири номери. Повсюди територія комфортно облаштована і має усі необхідні зручності. Навіть прокладено асфальтовану дорогу до самої садиби, для усіх подорожуючих власним автомобілем.


У садибі “У Мар’яни та Назара”  можна влаштувати відпочинок на будь-який смак:  усією галасливою сім’єю з дітьми, романтичний відпочинок для молодят, відпочинок для тих, хто любить усамітнення, спокій, або ж поєднання відпочинку з роботою, тут можна організовувати проведення ділових зустрічей. Садиба пропонує наступні сервіси:  

  • комфортні затишні номери
  • ресторан зі смачними стравами української кухні
  • сучасний конференц-зал для ділових зустрічей
  • фінська сауна з натурального дерева
  • власна стоянка
  • дитячий майданчик
  • завжди якісний Інтернет



ФІНСЬКА САУНА

У садибі “У Мар’яни та Назара” відпочити можна тілом та душею у фінській сауні. Фінська сауна славиться дуже гарячою парою та має релаксаційний вплив. Вона знімає фізичну і розумову напругу, розслабляє, заспокоює і оздоровлює організм. Сауну зроблено в оригінальному дерев’яному стилі, що сприяю відчуттю природності та абсолютної насолоди життям.



РЕСТОРАН

Для гурманів, бажаючих скоштувати оригінальні страви української кухні у садибі є власний ресторан. Ресторан невеликий, лише на 40 чоловік, і він порадує вас затишним інтер’єром, високим рівнем сервісу та надзвичайно смачною кухнею! Тут вам у будь-який час запропонують  сніданки, обіди та вечері. Можна замовити комплексне харчування, обслуговування конференцій, святкування урочистих подій та дитяче меню – все до ваших послуг.



ЧИМ ЗАЙНЯТИСЯ У ГОРАХ. РОЗВАГИ


Гори завжди неповторні, тому знайти чим зайнятися у горах можна завжди, незалежно, чи сніг, чи спека. Кожен сезон дарує свої принади. Навесні тут навколо все духмяно і буйно квітне первоцвітом. Восени можна збирати екологічно чисті ягоди, гриби та лікувальні трави, купувати місцевий мед та бринзу. Влітку ходити у походи, їздити на багаточисельні екскурсії, які, до речі,  можна замовляти навіть не виходячи із готелю, кататися на велосипедах, конях, квадроциклах, джипах, загоряти, купатися, здійснювати сплави гірськими річками. А взимку взагалі море розваг. Катання на лижах, сноуборді, снігоходах, санчатах та багато-багато іншого, адже звідси лише тридцять чотири кілометри до найбільшого і найсучаснішого в Україні гірськолижного курорту “Буковель”. А ще, лише за три кілометри від садиби на вас чекає “витяг Багрівець”. 


Взагалі, Яремче - це унікальна територія, яка входить до Карпатського національного біосферного заповідника. Тутешня природа і саме місто вражають своєю красою та чистотою. Старовинна гуцульська культура зберіглася тут майже недоторканою. При цьому у місті добре розвинена інфраструктура: кафе, сувенірні лавки, колиби та магазинчики.


Відпочинок у Карпатах на чистому гірському повітрі завжди вважався надзвичайно корисним для здоров’я, а тепер став ще біль цінним, адже всім відомі цілющі властивості хвої щодо очищення легень та бронхів, покращення роботи сердечно-судинної та нервової систем та підвищення імунітету.

Садиба “У Мар’яни і Назара” гостинно запрошує і чекає на вас, щоб подарувати вам незабутній вишуканий відпочинок на природі. Для бронювання номерів, та за будь-якою іншою інформацією, будь-ласка, звертайтеся до спеціалістів нашого туристичного агентства за вказаними контактами:

Телефон: +38 093 702 88 88

Телефон: +38 068 702 88 88

Email: [email protected]


Відпочивайте ОПТИМАЛЬНО!


Гід у світі оптимальних подорожей

Юлія Богданова