Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

calendar 09.03.2020
views 1384 переглядів

Відпочинок – це імунітет

Не потрібно мати спеціальну медичну освіту для того щоб розуміти, наскільки сонце, повітря і вода – наші кращі друзі, тонізують організм і підвищують опірність імунної системи до різних вірусів і бактерій. З усіма таке не раз бувало, що хворобу, яка мучала місяцями, а то й роками після кількох днів на морі як рукою знімало. Відпочинок на природі творить чудеса: людина розквітає і заряджається енергією на цілий рік. І ось наближається сезон відпусток. Всі планували з'їздити кудись відпочити, хтось заздалегідь забронював тур, але плани руйнує коронавірус. Як правильніше діяти в цьому випадку, вам ніхто не відповість. Все в світі непередбачувано, а людський організм залишається загадкою. Єдиний розумний варіант, це постаратися розібратися в ситуації, наскільки це можливо, і зваживши всі «за» і «проти», прийняти рішення.

Ми піклуємося про наших клієнтів тому, що дбаємо про себе

Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

У зв'язку з поширенням коронавірусу багато галузей по всьому світу несуть колосальні збитки, а особливо туризм. Незважаючи на це, наше турагенство навмисно тимчасово призупинило продаж турів у регіони заражені коронавірусом. Замість цього наші фахівці проводять щоденний моніторинг та аналіз карти вогнищ захворювання, враховуючи навіть потенційні варіанти, для того щоб постійно змінювати політику сервісів, знаходити і пропонувати своїм клієнтам нові абсолютно безпечні туристичні напрямки. Крім того, розуміючи ситуацію, що склалася в економіці і суспільстві, страхи, невпевненість і все більша напруга, яку роздмухують ЗМІ, ми не хочемо позбавляти людей можливості відпочити і проводимо переорієнтування на бюджетні маршрути і недорогі, але при цьому якісні туристичні пакети.

На сьогоднішній день ми пропонуємо вам наступні переважно безпечні за даними спеціалістів бюджетні туристичні напрямки:

Грузія

Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

Це новий туристичний напрямок. Але, як ми знаємо, все нове – це добре забуте старе. Кавказ був здравницею ще часів царської Росії, а потім Радянського Союзу. Таким чином на території держави зберіглося багато пам'яток як далекого минулого, так і новітньої історії. В Грузії досить багато курортних міст, де ви знайдете відпочинок на будь-який смак. Основні курорти:
Батумі і Кабулеті – сучасні курорти, вдосконалені за останнім віянням туризму;
Урекі і Магнетити. Ці місця унікальні цілющі властивості магнітного піску. Тут лікують різні захворювання опорно-рухового апарату, суглобів, остеохондроз, наслідки складних переломів, проблеми циркуляції крові, нервової системи і захворювання дихальних шляхів.
Сарпі – село на кордоні з Туреччиною. Чисті пляжі, кришталева вода і первозданна природа приваблюють сюди туристів з різних країн.
А про славні грузинські вина та випічку не варто й говорити, потрібно просто хоч раз приїхати й скоштувати.


Болгарія

Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

Порадує самим недорогим відпочинком європейського рівня і дуже смачною і ситною національною кухнею. У Болгарії ви знайдете різноманіття курортів: від галасливих молодіжних узбережь до крихітних старовинних містечок із затишними готелями.


Кіпр та Греція зі своїми знаменитими островами:  Крит, Корфу, Родос, Санторіні, Міконос

Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

Кіпр, материкова Греція і розкидані в блакитних водах шести морів незліченні перлини-острова, кожен з яких по-своєму унікальний і неповторний, залишаються улюбленим місцем відпочинку більшості туристів. Чудово розвинена інфраструктура, м'який клімат, чиста морська вода, пляжі, що мають найвищу оцінку екологічного стану – «Блакитний прапор», найсмачніша в світі середземноморська кухня і звичайно ж пам'ятки, які занурять вас в історію, в часи богів і героїв.


Туреччина

Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

У Туреччині ви знайдете, не тільки пляжний відпочинок на шикарних курортах Мармурового, Егейського і Чорного морів, але і отримаєте незабутнє естетичне задоволення від знайомства з визначними пам'ятками та спадщиною цієї країни, яка виникла з яскравого міксу багатьох культур, епох і стилів. Вас не залишать байдужими:   високі гори Кемеру, печерні міста Кападокії, духмяні соснові ліси і блакитні води Анталії, візантійські храми і мечеті Османської імперії, східні базари і європейський менталітет та дружелюбність місцевих жителів.



Єгипет

Знамениті курорти Шарм-ель-Шейх і Хургада наразі не скаржаться на брак відпочиваючих і як раніше надають високий сервіс туристичного обслуговування та забезпечують різноманіттям екскурсійних та розважальних програм. Тут ви можете насолодитися плаванням біля рифів і помилуватися підводним світом Червоного моря, відправитися у поїздку на джипах до мешканців пустелі - бедуїнів, дослідити артефакти Стародавнього Єгипту, скоштувати східні солодощі та привезти додому легендарну троянду пустелі.



ПЕРЕВАГИ ПОДОРОЖЕЙ У ЦЕЙ ЧАС:

 Великі знижки

 Можливість безкоштовної ануляції туру

 Бронювання туру з передоплатою в 1%


І в підтвердження того, що люди продовжують подорожувати та їздити на екскурсії можемо привести буквально пару прикладів абсолютно свіжих відгуків туристів про роботу нашої компанії.


Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020
Великі знижки та найбільш безпечні туристичні напрямки 2020

Ну, і на завершення, можна сказати одне. Головне - це мати серйозний обмірковваний підхід, але "не приміряти все до себе», тому що негативне мислення пригнічує імунітет, кожна клітинка якого зараз на вагу золота. Адже дійсно не можливо жити у постійних побоюваннях і обмеженнях, коли кожна мить неповторна...
Бажаю усім доброго здоров’я і яскравих майбутніх подорожей!

 
Побачимо світ разом з ОПТИМА ТУР!


Гід у світі оптимальних подорожей
Юлія Богданова