Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризму

calendar 04.03.2020
views 2121 переглядів
Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуНу, хто не любить подорожувати! А подорожувати самому та ще й дарувати подорожі іншим – це отримувати задоволення удвічі. Саме це ми і хочемо вам запропонувати. Залиште позаду все, що здається вам нудним та рутинним, і вирушайте разом з нами у яскравий та захоплюючий світ мандрівок.


СФЕРА ТУРИЗМУ ТА ПЕРЕВАГИ РОБОТИ В НІЙ

Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуТуризм завжди був галуззю, яка постійно розвивається, а в наш час цей розвиток став особливо стрімко набирати обертів. Це відбувається завдяки тому, що розширюються, як географічні горизонти мандрівок, так і інтелектуальні, впроваджуються революційні методики і новітні технології. З кожним роком можливості та потреби людей зростають, відповідно і туристичний продукт стає все більш вишуканим і різноманітним. Якщо говорити про молодь і людей середнього віку, тобто основну цільову аудиторію туристичних сервісів, варто зазначити, що в світі залишилося не так вже й багато тих, хто хоч раз не побував би за кордоном або ж не планує це зробити. Світ став мобільним. Вже ні для кого не дивина попрацювати пару місяців фріланс на Таїті або злітати на вечерю до Парижу.


ЧИМ ЗАЙМАЄТЬСЯ МЕНЕДЖЕР З ТУРИЗМУ

Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуОсновні функції менеджера з туризму:

- прийомом заявок і телефонних дзвінків

- консультації

- підбір та бронювання турів

- бронювання готелів та авіаквитків

- оформлення страховок і віз

- розробка маршрутів

- складання екскурсійних програм та програм розваг

- складання договорів

- переговори з приймаючою стороною

- моніторинг пропозицій на туристичному ринку

- вивчення туристичного продукту та його презентація

- проведення рекламних кампаній


ЩО ЩЕ, КРІМ ГАРНОГО ДОХОДУ ВИ ЗМОЖЕТЕ ОТРИМАТИ НА ПОСАДІ
МЕНЕДЖЕРА З ТУРИЗМУ


Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуМенеджер з туризму - це така посада, спробувавши себе на якій, ви геть нічого не втратите, а от придбати зможете дуже багато. А саме:

- унікальну можливість працювати і одночасно подорожувати по всьому світу за рахунок компанії

- можливість мати пристойний дохід плюс відсоток від продажів, який по мірі вашого професійного розвитку буде постійно збільшуватися

- колосальний досвід роботи з людьми та комунікативні навички

- цікаві та корисні знайомства, які в подальшому зможуть стати вам у нагоді

- престиж і можливість кар'єрного зросту. Ви отримаєте, як то кажуть, місце під сонцем в одній з найбільш перспективних сфер сучасного міжнародного ринку – в туризмі.

Навіть якщо ви в туризмі ще далеко не професіонал – не комплексуйте. Раз і назавжди відкиньте невпевненість та сумніви, і ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, тому що, насправді, все в житті просто. І все, що від вас вимагається на даній позиції – це величезне бажання невтомно вдосконалюватися і пізнавати світ. А ми в свою чергу навчимо вас всьому необхідному.

Працюючи на посаді менеджера з туризму, ви отримаєте безцінний досвід

Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуНавчитися працювати у сфері продажів.
Вивчаючи туристичний продукт, ви будете одночасно здобувати досвід у продажі турів і веденні документообігу. Оволодієте навичками роботи з CRM та іншими системами. По всіх поставлених завданнях ми забезпечимо вас навчальними матеріалами та професійними консультаціями.

Отримати безцінні знання і колосальний досвід у маркетингу.
Ви навчитеся правильно формувати цільову аудиторію. Освоїте інструменти залучення та збільшення кількості споживачів, методики позиціонування продукту та багато-багато іншого.

Освоїти індустрію туризму.
Якщо ви хочете почувати себе в туризмі як риба у воді, у вас буде унікальна можливість вивчати туристичний ринок на практиці – зсередини. Ви дізнаєтеся і зрозумієте його особливості, методи функціонування та перспективи розвитку, що стане неоціненною базою для подальших професійних досягнень.

Придбати інші професійні знання.
Також дізнаєтеся багато корисної інформації про специфіку туристичного продукту, авіа квитки, страхування, готелі та інше.

Стати чудовим психологом.
Так, як ви будете більшу частину часу працювати з клієнтами, вам доведеться навчитися тонко відчувати наміри людей і без слів вгадувати їх найзаповітніші мрії. Приходячи до вас, клієнт знає тільки одне – це те, що він завжди правий. А от заздалегідь сформулювати свої побажання – на це у нього немає ані часу, ані душевних сил. І ваше завдання – зробити так, щоб людина повірила, що весь світ створений для нього одного, і він єдиний може вирішити долю багатьох легким розчерком пера у договорі. Звісно це жарт, але й зрозуміло, що у кожному жарті тільки доля жарту.

Навчитися тайм-менеджменту на практиці.
У сфері туризму одним з головних є вміння ефективно вирішувати негативні моменти. Проблемних ситуацій у будь-якій роботі з людьми завжди вистачає, і туризм тут не виняток. Проблема, що виникла може бути сто разів не ваша провина, але саме ви мусите її вирішити. Дуже важливо не втрачати при цьому контроль над часом і не дозволяти собі збитися з робочого ритму.

Розширити свій світогляд та коло знайомств.
Подорожі завжди привертають яскравих і цікавих особистостей, людей успішних і цілеспрямованих. Спілкування з такими людьми ніколи не буває марним, у них можна багато чому повчитися, а вони у свою чергу оцінять ваші знання та досвід, отже це може стати початком прекрасних та корисних взаємовідносин.


 ЯКІ ОСОБИСТІ ТА ПРОФЕСІЙНІ ЯКОСТІ НЕОБХІДНІ ДЛЯ РОБОТИ МЕНЕДЖЕРОМ З ТУРИЗМУ

Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуНайголовніше це:
- гарні комунікативні здібності
- високий ступінь особистої організованості
- вміння не губитися, а швидко і вільно орієнтуватися у величезних обсягах інформації при роботі з клієнтами.
Крім цього необхідно:
- Добре знати географію, бути до певної міри обізнаним у культурі, історії та соціальній обстановці усіх країн світу. Це дуже важливо для того, щоб надавати достовірні консультації та вміти привернути увагу і зацікавити клієнта.
Також великим плюсом стане володіння іноземними мовами на розмовному рівні.

Отже, якщо ви зрозуміли і вирішили, що робота менеджера по туризму саме для вас, тоді не зволікайте можливістю, та приєднуйтесь прямо зараз до команди фахівців та поціновувачів ОПТИМАЛЬНОГО відпочинку!

Список усіх вакансій туристичного агентства ОПТИМА ТУР ви знайдете у розділі Наша компанія.

Працювати потрібно із задоволенням! Все про роботу менеджера з туризмуНамагайтеся обирати у житті тільки те, що приносить задоволення і побачите, що вам обов’язково пощастить!

Гід у світі оптимальних подорожей
Юлія Богданова