Міконос - Греція

calendar 07.08.2018
views 1755 переглядів

Протягом багатьох десятиліть цей сліпуче білий Кікладський острів вважається одним з найпопулярніших туристичних напрямків Середземномор'я. Незважаючи на те що острів відносно невеликий, тут є все: шарм, космополітична атмосфера, туристична інфраструктура високого рівня, знамените нічне життя і чарівні пляжі.

Інтерес до острову проявився приблизно 100 років тому завдяки відкриттю античних руїн на о. Делос, що викликають величезний інтерес у любителів старовини. Як і більшості островів Еллади, Міконосу відведено своє місце в давньогрецькій міфології. Сина Аполлона звали Міконос, він був славним героєм, і саме в його честь був названий острівець суші в центрі Егейського моря. Є ще одна легенда, в якій розповідається, що на острові жили величезні люди, майже чудовиська, але вони були знищені Гераклом і назавжди застигли тут у вигляді величезних скель химерних форм.

Сьогоднішній Міконос - це острів-космополіт, який в останні кілька десятиліть є улюбленим місцем відпочинку світової еліти. Багато з знаменитостей мають на Міконосі свої резиденції, тому їх часто можна зустріти на острові. Міконос любить і молодіжна богема. Це ідеальне місце для всіх бажаючих відпочити і отримати масу приємних вражень. На острові дивовижно поєднуються первозданна природна краса і світське життя Середземномор'я. Міконос можна сміливо назвати островом молодості, де свято не припиняється ніколи.

Фахівці туріндустрії і читачі авторитетного американського журналу Conde Nast Traveler, сьомий рік поспіль визнають Міконос одним з найкрасивіших островів світу, поряд з такими іменитими претендентами, як Ібіца, Капрі, Сардинія, Мадера. Майорка.

*спасибо за статью эгейские авиалинии