Що таке раннє бронювання і які його переваги

calendar 13.02.2020
views 3575 переглядів

Раннє бронювання - це акція, яку проводить туроператор спільно з готелем, авіакомпанією перевізником, організатором трансферу та іншими компаніями, що надають послуги в рамках конкретного туру. Вам пропонують купити тур в «несезон» задовго до дати поїздки за вигідною ціною - на 30-50% нижче його реальної вартості, тобто вартості, яка буде на нього в сезон.

Раннє бронювання стає все більш і більш популярним у всьому світі. Переважна більшість туристів в Штатах, Європі, Великобританії та Австралії користуються перевагами раннього бронювання. Це дозволяє їм вибрати найкращий сервіс, а також отримати гарантії і стабільність.

 

ПРИНЦИП РАННЬОГО БРОНЮВАННЯ:
ВЗИМКУ - НА ЛІТО, ВЛІТКУ - НА ЗИМУ

Наприклад, вам в «несезон», ще взимку пропонують купити літній тур, скажімо, в Грецію. Або в серпні - на Новий Рік до Фінляндії. З наближенням дати вильоту ціна на тур поступово зростає, тому, чим раніше ви викупите тур, тим вигідніше він буде для вас.

Що таке «хвилі раннього бронювання»

Хвилями раннього бронювання називають етапи підвищення ціни на тур.

Перша хвиля - це відкриття доступу до раннього бронювання. Тривалість - грудень-січень. У цей період можна придбати шикарний тур на 40, а то і 50% нижче його вартості.

Друга хвиля починається в лютому. До цього часу готелі вже частково заповнені, тому знижка на тур зменшується до 20-30%.

І під кінець, третя хвиля приходить в березні, коли всі готелі майже заповнені, авіаквитки розкуплені, і тоді знижки на тури раннього бронювання стають вже не значними - 10-15%, не більше.

Багато акцій раннього бронювання проходять навесні і восени. Навесні ви купуєте тур на літо, а восени - на зиму.

 

ВИГОДИ ПРОДАВЦЯ ТУРУ

Зустрічаються такі люди, хто думають, що їх хочуть обдурити і, як зазвичай, щось «впарити». Це помилкова думка. Продавець туру раннього бронювання має незрівнянно більшу вигоду, ніж турист, що купив цей тур. Тому що будь-який готель хоче завчасно, а відповідно з найменшим витратами, організувати прийом туристів і забезпечити наповненість номерів в сезон, авіакомпанія - гарантовано продати квитки на рейси, туроператор отримати свою вигоду і т.д.


ПЕРЕВАГИ РАНЬОГО БРОНЮВАННЯ

ЕКОНОМІЯ. Ви можете заощадити свої гроші, анітрохи не економлячи на якості обслуговування, а навіть навпаки, скористатися кращими пропозиціями.

ГОТЕЛЬ І НОМЕР НА БУДЬ-ЯКИЙ СМАК. У вас є унікальна можливість вибрати будь-який вподобаний вам номер з видом на море, на гори, куди захочете, і в найкращих готелях.

ГАРАНТОВАНИЙ АВІАПЕРЕЛІТ. У сезон завжди велика ймовірність завантаження рейсів, тому, щоб не ризикувати, і не переміщати дати поїздки у випадку, якщо на рейсі не опиниться вільних місць, більшість туристів бронюють тури заздалегідь. Крім того, якщо вам подобається милуватися красотами землі, дивлячись в ілюмінатор, при ранньому бронювання, ви зможете вибрати будь-який зручний для вас місце в літаку.

ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ. Мрієте десь відпочити, але не можете заплатити за тур всю суму відразу? Не турбуйтесь. Купуючи тури раннього бронювання, ви можете розбити оплату: частина вартості оплатити в день бронювання, а решту виплатити протягом певного терміну, за домовленістю з турагентом.

ПОДОРОЖЧАННЯ ВЖЕ НЕ ЛЯКАЄ. Всі розуміють, що в сезон ціни на відпочинок різко злітають, а курс євро і долара - як основного еквівалента - змінюється. Купуючи тур заздалегідь, ви страхуєте себе від всіх негативних змін і гарантуєте собі відпочинок, про який мріяли.

І, нарешті, останнє. Є ЧАС ЗБИРАТИ ЧЕМОДАН. Це дуже важлива обставина, тому що підготовка до відпочинку безпосередньо впливає на якість відпочинку. Ви можете без кваплення продумати, що з речей з собою взяти, заочно ознайомитися з країною, куди вирушаєте і вибрати пам'ятки для відвідування, а також підготувати необхідні документи і завершити справи.


НАЙПОПУЛЯРНІШІ НАПРЯМКИ
ДЛЯ РАННЬОГО БРОНЮВАННЯ ТУРІВ

Туристи заздалегідь замовляють путівки на найпопулярніші курорти. Основні з них, куди намагаються завчасно підібрати тур це:

Туреччина, Болгарія, Хорватія, Чорногорія, ОАЕ, Таїланд, Балі, Домінікана, Мальдіви і в інші екзотичні країни, де є всі умови для комфортного відпочинку.

 

ТУРИ В РОЗСТРОЧКУ

Крім раннього бронювання, наша компанія надає можливість придбати ТУРИ В РОЗСТРОЧКУ. Тур в розстрочку - це унікальна можливість здійснити свою мрію. Звертайтеся до нас, і ми розповімо вам детально про даній пропозиції і допоможемо підібрати самий ОТІМАЛЬНИЙ для вас тур!

Відпочивати ОПТИМАЛЬНО - це значить, відпочивати в найкращих куточках світу, при цьому, зовсім не економлячи на якості відпочинку!


Гід у світі оптимальних подорожей
Юлія Богданова