Чотири мелодії Карпат

calendar 27.05.2020
views 1587 переглядів

Карпати прекрасні у кожну пору року і приваблюють мільйони туристів, як з України, так і з закордону.



КАРПАТИ ВЛІТКУ

Улітку Капати порадують вас сонячним теплом, зеленими схилами гір та бурхливими ріками. Можна багато подорожувати пішки, на велосипедах, конях, квадроциклах, джипах. Також повсюди багато спортивних майданчиків, скалодромів, екстрим-парків, дитячий клубів та розважальних центрів. Усі готелі пропонують цікаві екскурсії.


Туризм

Якщо ви бажаєте зазирнути у серце природи, вирушайте у гори. У горах чимало пішохідних маршрутів різних категорій, як для підготовлених туристів, так і маршрутів здоров’я для літніх людей.



Рафтинг

Стрімкі карпатські ріки та водограї роблять цей регіон Меккою для спортсменів-рафтерів та любителів екстремального сплаву річками.


Кінні прогулянки

Родзинкою відпочинку у Карпатах є кінні прогулянки. Куди важко дістатися пішки і не можливо проїхати на машині, вас довезуть ці красиві і благородні істоти.


Велоспорт

Велосипеди тут поважаються нарівні з лижами, тому гірські схили оповиті велосипедними трасами. Тут тренуються як, відомі спортсмени, так і новачки та любителі.



КАРПАТИ ВОСЕНИ

Осінь – час підсумку та збору врожаю. Беріть кошики і вирушайте у ліс, щоб назбирати екологічно чистих та духмяних грибів, ягід та цілющих трав.


 

Місцевий колорит

А ще осінь – це пора шлюбів. У горах традиції завжди краще зберігаються ніж у містах, тому у тутешніх місцевих жителів кожна подія являє собою старовинний обряд. Особливою популярністю у туристів користуються гуцульскі шлюби, які є цілком справжніми, але так схожі на костюмовані вистави.


Релакс

І нарешті, осінь – пора, коли приходить бажання і знаходиться час відпочити: зупинитися, замислитися над всім і відчути гармонію з природою.



КАРПАТИ ВЗИМКУ

Взимку Карпати перетворюються на засніжену казку, тому і дорослі, і діти так люблять зустрічати тут Новий рік.



Гірськолижні курорти

Розваг, які пропонують Карпати туристам узимку безліч. Це сноубайк, сноутьюбінг, сноупарк; прогулянки на собачих упряжках; школа карвінгу; Big-Airbag; прокат квадроциклів, снігоходів, скутерів.


Гірськолижні школи

Гірськолижна та сноуборд школи  навчать гірсько-лижного спорту усіх охочих, незалежно від віку та професійної підготовки. Всі інструктори шкіл мають дипломи міжнародних стандартів підготовки інструкторів з гірсько-лижного та сноуборд спорту.



КАРПАТИ НАВЕСНІ

А коли приходить весна, пригріває сонечко і тане сніг, схили розквітають ковдрами пролісків. Багато туристів приїжджають у Карпати навесні, щоб побачити цю красу на власні очі. Доречі, проліски занесені у Червону книгу, тому треба пам’ятати що ними можна лише милуватися.

 

Оптима Тур пропонує тури у Карпати та інші кращі курорти України за оптимальними цінами. Ознайомтесь на майбутнє з усіма пропозиціями на нашому сайті в розділі Екскурсійні тури – Кращі тури Україною.

Відпочивайте ОПТИМАЛЬНО!


Гід у світі оптимальних подорожей

Юлія Богданова