5 кращих гірськолижних курортів Туреччини

calendar 02.12.2020
views 3574 переглядів

У Туреччині всі сезони прекрасні, особливо в зимовий сезон


Пропонуємо ознайомитися з підбіркою кращих гірськолижних курортів туреччини від Турецької федерації гірськолижного спорту. Усі гірськолижні курорти мають розвинену інфраструктуру та ідеальні умови для відпочинку усією родиною.

1.Uludag Ski Resort, Bursa
Гірськолижний курорт Улудаг - найстаріший і найпопулярніший альпійський центр Туреччини, розташоване в 36 км від провінції Бурса. Гірськолижний курорт лежить між 1800-2500 м, а найкращий сезон - з грудня по квітень.

2.Erciyes Ski Resort, Kayseri
Гірськолижний курорт Ерджієс, розташований за 25 км від провінції Кайсері та за 80 км від Каппадокії, є одним із найстаріших гірськолижних курортів Туреччини. Гірськолижний курорт знаходиться на горі Ерджієс, приблизно на 3915 м що на найвищій вершині Анатолії.

3.Palandoken Ski Resort, Erzurum
Гірськолижний курорт Паландокен в Ерзурумі - один з найбільших гірськолижних районів Туреччини, який багато хто вважає найкращи. Відмінні готелі, хорошою інфраструктурою та пухким снігом на протязі зими.

4.Sarikamis Ski Resort, Kars
Гірськолижний курорт Сарікаміс розташований за 50 км від міста Карс. Найкращий сезон для катання на лижах з грудня по квітень, а довжина траси 1200 м, висота 2100 м.


5.Kartepe Ski Centre, Kocaeli
Гірськолижний курорт Картепе, розташований у провінції Коджаелі, є гарним курортом для початківців та середнім рінем катання. Функціонують три крісельні підйомники. Вершина знаходиться на висоті 1700 м. Це чудове місце для любителів зимових видів спорту, які шукають незабутньої їзди.




Дякуэмо за інформацію Міністерству гірськолижного спорту Туреччини